Consultori veterinari a Manresa

Veterinari amb consultori a Manresa per totes les mascotes

El consultori veterinari de Fauna Gibert realitza la col.locació del xip, vacunació o cirurgia, amb servei d'urgències a Manresa.

Les teves mascotes estaran en bones mans, amb el servei de consultori veterinari a Manresa de Fauna Gibert. El nostre equip veterinari l´atendrà com només sap fer: amb proximitat, vocació i professionalitat.

Serveis del consultori veterinari:

consultoris veterinaris manresa

  • Medicina general. Revisions, desparasització...
  • Vacunes. Et detallarem el programa de vacunació durant les diferents edats de la teva mascota.
  • Identificació oficial. Gràcies al microxip el teu petit amic estarà protegit en cas de pèrdua o robatori. La implantació del microxip permet registrar a l'animal al cens caní de cada comunitat. A Espanya la llei obliga a identificar tant a gossos com a gats, entre altres motius, per evitar l'abandonament de mascotes.
  • Cirurgia. Mai saps quan necessitaràs un veterinari. A Fauna Gibert tenim servei d'urgències veterinàries al nostre consultori de Manresa.
  • Anàlisis clínics preventius i també per dolències o malalties. Les anàlisis clíniques ens permeten determinar un tractament o realitzar el seguiment de la teva mascota.
  • Comportament: l'ensinistrament de la mascota en els seus primers mesos de vida pot condicionar el seu comportament d'adult. Per això és tan important controlar i millorar aquestes actituds errònies abans que empitjorin. Els gossos són éssers intel·ligents, que absorbeixen l'ambient que els envolta i ho plasmen d'una manera concreta. Consulta tots els teus dubtes amb l'especialista en comportament.
  • Nutrició. Portarem un control de les dietes alimentàries que la teva mascota pugui necessitar. L'alimentació condiciona la salut dels nostres animals i la seva qualitat de vida.
Horari: Matins: dimecres, divendres i dissabtes.
Tardes: dimarts i dijous.
Servei d'urgències 629 15 21 15

Fauna Gibert

  Ctra. de Vic, 254,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 872 36 44

  601 601 521

Horaris

Dilluns - divendres

10:00 a 13:30 -  16:30 a 20:30 hores

Dissabtes

10:00 a 14:00 -  17.00 a 21:00 hores

Cercador

Xarxes Socials