Botiga d'animals a Manresa

Botiga a Manresa especialitzada en animals de companyia

Els petits i grans animals de companyia de Manresa trobaran a la nostra botiga, el millor catàleg de productes i serveis especialitzats.

botiga animals manresa

T'acompanya en els teus millors i pitjors moments, gaudeix de la teva companyia de forma plena i cuida del teu somriure com el que més. Aquest petit o gran pelut és un més de la teva família i per tant, també de la nostra.

A Fauna Gibert som ja la tercera generació familiar al capdavant de la botiga d´animals a Manresa. Vols conèixer una mica més de la nostra llarga història? Obrim les portes al maig de 1955 amb el nom de Granja Planes, situats al carrer Carmen 25-27 del centre històric de Manresa.

Al desembre de 2009 decidim traslladar-nos a les nostres actuals instal·lacions, a la Carretera de Vic 254 de Manresa, a un local molt més ampli, on poder oferir més varietat d'articles i serveis per cuidar de la teva mascota.

Encara que estem especialitzats en petits animals de companyia, com a gossos, gats, ocells o rosegadors, disposem de tota classe d'accessoris per animals com rèptils, peixos, invertebrats, plantes aquàtiques...

animals botigues a ManresaA la botiga d´animals a Manresa trobaràs tot el que la teva mascota necessiti, des de la seva alimentació, fins a les joguines, llits o terraris, amb les últimes novetats, al millor preu.

Des de 1991 també tenim un consultori veterinari, on vigilem la salut de la teva mascota i més recentment, l´any 1997 obrim la perruqueria canina i felina en un apartat independent a les mateixes instal·lacions de la nostra botiga d´animals a Manresa.

Un dels serveis més especialitzats que oferim és el del manteniment d´aquaris a Manresa, el Bages i Barcelona. Si el teu aquari és molt gran i el seu manteniment et resulta massa complicat, deixa-ho a les nostres mans i et facilitarem el servei a domicili a casa teva o empresa.

Tot un univers per la teva mascota.
Fauna Gibert, la teva botiga per mascotes a Manresa.

Fauna Gibert

  Ctra. de Vic, 254,
Manresa, 08243, (Barcelona)

  93 872 36 44

  601 601 521

Horaris

Dilluns - divendres

10:00 a 13:30 -  16:30 a 20:30 hores

Dissabtes

10:00 a 14:00 -  17.00 a 21:00 hores

Cercador

Xarxes Socials